Etikety

Pokud se Vaši zákazníci stravují ve Vaší jídelně, stačí při vydávání objednávek jednoduchá identifikace zákazníka a jeho objednávky např. zákaznickou (zaměstnaneckou) kartou. Obsluha u okénka pak objednávku vydá a u pokladny je celý „nákup“ zúčtován.

U objednávek, které jsou zákazníkům rozváženy, si s podobným postupem nevystačíme. Expedient jídlo chystá do přepravních nádob a někdo jiný je rozváží a předává zákazníkovi. Aby ale nedošlo k záměnám, je nutné přepravní nádoby nějak označit. Samozřejmě je možné použít obyčejný popisovač a vlastní rukou rozvážené krabičky popsat. Ale jistě Vás potěší možnost mnohem elegantnější.

Na expedici jídel dle objednávek může být přímo navázaný tisk etiket, které se na balíčky s jednotlivými porcemi lepí. V tom pořadí, jak je expedient odbavuje.