Dáme nákup

Připravili jsme pro Vás zbrusu nový projekt Dáme nákup.

Je cílený na koncového zákazníka, který nakupuje prostřednictvím portálu Dáme nákup v konkrétním e-shopu. Může se jednat o právnickou nebo fyzickou osobu (s IČ a DIČ) s možností různých cenových hladin a slev, ale také o klasického spotřebitele v základní cenové hladině.

Zapojením do projektu získáte profesionální online prodejní kanál s marketingovou podporou na úrovni projektu i přímo v místě Vaší provozovny. Na Vás záleží, zda budete zboží připravovat k vyzvednutí na provozovně, či zda budete zajišťovat také rozvoz objednávek. Registrované zákazníky můžete dále marketingově oslovovat zasíláním různých letákových akcí s dalšími nabídkami. 

Pro stávající uživatele systému Lupa NET bude zřízení služby velmi jednoduché. Stačí si službu Dáme nákup zaregistrovat pro svoji provozovnu a naplnit ji položkami určenými pro online prodej.

Pro nové zákazníky poskytneme systém Lupa NET pro administraci e-shopu na základě speciální nabídky ZDARMA. Získáte systém se základní funkcionalitou, který Vám umožní online prodej nastartovat velmi rychle.